Maledivenvakantie.nl

Trouwen of een huwelijksreis?

De Malediven zijn bij uitstek geschikt als bestemming voor uw huwelijksreis. Een mooiere, romantischere locatie zult u bijna nergens ter wereld vinden. Het kan natuurlijk nog een stukje mooier! Wat dacht u er van om op de Malediven aan uw geliefde het Ja-woord te geven? Op de Malediven is dit ook allemaal mogelijk. Bedenk u echter wel van te voren dat een gesloten huwelijk op de Malediven niet rechtsgeldig is voor de Nederlandse staat. U moet dus altijd nog een keer in Nederland trouwen voor mensen die ook in het bevolkingsregister aan elkaar verbonden wilen zijn.

Trouwen op de Malediven

Laten we bij het begin beginnen. Trouwen op de Malediven, wie wil dat nou niet? De reden waarom er veel huwelijken gesloten worden op de Malediven is; de combinatie van de omgeving die bijna hemels aanvoelt en de luxe service die resorts u kunnen bieden tijdens uw trouwerij en de dagen van uw Huwelijksreis. Bij sommige resorts heeft u werkelijk alle keuzes om te bepalen hoe uw dag eruit moet komen de zien. Zo heeft u zelf in handen op welke manier u op een uniek stuk van de wereld elkaar het JA-woord geeft. Vele gingen u al voor. Op internet staan vele verhalen over trouwen op de Malediven.

Het “zonnedek” aan het eind van de rij bungalows zal versierd worden met tropische bloemen en zal speciaal voor de huwelijks ceremonie verlicht worden. De bruid zal voorzien worden van een traditioneel jasje en omslagdoek en de bruidegom krijgt een overhemd en sarong, speciaal op maat gemaakt in het resort. Uiteraard trouwt u op een hagelwit strand aan een eindeloze azuurblauwe zee op de meest romantische plek ter wereld. Nederlandse stellen kozen de Malediven 2 jaar geleden in een enquête als hun droombestemming.

Bovenstaande alinea’s zijn slechts een voorbeeld van één van de vele mogelijkheden die de Malediven u op uw trouwdag kan bieden. Zoals weddingplanners vaak zeggen: het is jullie dag, dus het moet voor jullie een onvergetelijke ervaring worden. Wij kunnen u vertellen dat de Malediven de ultieme locatie voor uw trouwdag is!

Huwelijksreis

Veel stellen combineren het trouwen met een huwelijksreis op de prachtige witte stranden. Het is natuurlijk ook mogelijk om als huwelijksreis de Malediven te bezoeken. Resorts hebben speciale arrangementen voor stellen die past getrouwd zijn. De Malediven zijn de ideale plek om helemaal tot rust te komen na de chaotische voorbereidingen voor uw trouwen.

Kijk voor reis mogelijkheden op de onze speciale reizen pagina om een arrangement te boeken. Hieronder kunt u een voorbeeld honeymoon arrangement vinden van een willekeurig resort op de Malediven.

  1. Een nacht gratis in de “Jacuzzi Water Villa” bij beschikbaarheid. Als villa geboekt is, dan in een waterbungalow.
  2. 50% korting bij omzetting van een strand Bungalow naar een water bungalow.
  3. Een speciaal prive diner op aanvraag.
  4. Butler service voor het hele verblijf, op verzoek.
  5. Een exclusief 7-gangen diner met wijn, geserveerd op het zonnedek.
  6. Een hele of halve dag “eiland-hoppen” excursie.
  7. Snorkel sets is gratis voor het hele verblijf.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de trouwen of de Malediven op onderstaande links:

  1. Trouwen.startpagina.nl
  2. Malediven.startpagina.nl