Maledivenvakantie.nl

Nieuws over de Malediven

Welkom bij Maledivenvakantie.nl, dé website met alle informatie die u kunt vinden over een vakantie op de Malediven. Op onze website kunt u alvast wegdromen bij de afbeeldingen van: schitterende bounty-eilandjes, de prachtige natuur en de zeer relaxte sfeer die deze hemelse eilanden u te bieden heeft. Wij van Maledivenvakantie.nl staan altijd open voor uw suggesties- of toevoegen aan de website. Is uw verblijf een inspiratie voor anderen en schrijft u graag een recensie over uw reis of vakantie op de Malediven?


Emirates vliegt vaker op de Malediven

25 mei 2013, in Nieuws
Emirates logo

Vanaf eind juni zal Emirates het aantal vluchten naar de hoofdstad van Sri Lanka verhogen met drie extra vluchten per week. Emirates zal de rechtstreekse vluchten tussen Dubai en Colombo gaan uitvoeren in een Boeing 777 van het type-300ER. De extra vluchten zijn gepland op maandag, dinsdag en zondag. Door de extra vluchten komt het aantal directe vluchten tussen de steden op 4 per dag. Voor het vliegen naar de Malediven is dit een gunstige ontwikkeling. Vanuit Schiphol of Dusseldorf is het namelijk vaak logisch om met Emirates te vliegen naar de Malediven.

Lees verder

Tijden veranderen…

18 mei 2013, in Algemeen
dezwerver-logo

Op het internet is ontzettend veel informatie te vinden over vakanties en de Malediven zelf. Het is vaak erg fijn om te lezen hoe andere vakantiegangers een reis naar op een specifiek resort hebben beleefd. Recensies of informatie over de omgeving of gewoontes zijn daarom vaak erg fijn om voorafgaand van uw vakantie te lezen. We zouden bijna vergeten hoe dit voor de twintigste-eeuw er aan toe ging. Je wilt er toch alles aan doen om goed voorbereid op vakantie te gaan?

Lees verder

Dagaanbieding: voordelig vliegen naar de Malediven

22 december 2012, in Aanbieding
Paperflies logo

De website Paperflies biedt vandaag een retourvlucht naar de Malediven vanaf slechts € 599 euro! Normaal gesproken zijn de tickets € 875 euro, maar alleen vandaag betaald u deze onwaarschijnlijke prijs en krijgt u 32% korting. U vliegt met de Russische vliegtuigmaatschappij Aeroflot – dat onderdeel is van het Skyteam – eerst naar Moskou en vanuit de Russische hoofdstad vliegt u vervolgens door naar Male. Deze aanbieding is alleen vandaag geldig en is alleen te boeken op de website van Paperflies. Bij andere reisbureaus en websites betaald u de reguliere verkoopprijs!

Lees verder