Maledivenvakantie.nl

Emirates vliegt vaker op de Malediven

25 mei 2013, in Nieuws
Emirates logo

Vanaf eind juni zal Emirates het aantal vluchten naar de hoofdstad van Sri Lanka verhogen met drie extra vluchten per week. Emirates zal de rechtstreekse vluchten tussen Dubai en Colombo gaan uitvoeren in een Boeing 777 van het type-300ER. De extra vluchten zijn gepland op maandag, dinsdag en zondag. Door de extra vluchten komt het aantal directe vluchten tussen de steden op 4 per dag. Voor het vliegen naar de Malediven is dit een gunstige ontwikkeling. Vanuit Schiphol of Dusseldorf is het namelijk vaak logisch om met Emirates te vliegen naar de Malediven.

Vliegen naar de Malediven

Door de extra vluchten naar de Colombo komt het wekelijkse aantal vluchten van Emirates om 31. Met Emirates of Etihad Airways vliegt u altijd eerst naar Dubai of Abu Dhabi en stapt u vervolgens over op een vlucht naar Malé. De reistijd tussen Schiphol en Malé bedraagt dan ongeveer 15 uur. De luchtvaartmaatschappijen uit het midden-oosten staan bekend om de erg goede service aan boord en de moderne floot van vliegtuigen. Hierdoor zijn alle vluchten voorzien van moderne entertainment systemen, waardoor u zich tijdens uw reis niet hoeft te vervelen!

Rechtstreekse vluchten?

Er zijn helaas geen rechtstreekse vluchten meer van Amsterdam naar de hoofdstad van de Malediven Malé. Tot en met maart 2007 bood Martinair nog (bijna) rechtstreekse vluchten aan tussen Amsterdam en Malé. Deze vlucht werd één keer per week uitgevoerd op Woensdag met een korte tussenstop in Colombo en de terugreis was non stop tussen Malé en Amsterdam. De vliegtijd bedroeg ongeveer 10 uur. Door de overname van KLM is Martinair gestopt met het aanbieden van deze vlucht.