Maledivenvakantie.nl

Reizen naar de Malediven

Op deze pagina treft u een overzicht aan van reisbureaus die zich gespecialiseerd hebben in vakanties en reizen naar de Malediven. Het aanbod aan reizen naar de Malediven is zeer divers dus het loont zeker om even rond te kijken voor u bij een reisorganisatie boekt. Wij krijgen regelmatig vragen van bezoekers waar ze het best hun reis naar de Malediven kunnen boeken. De wensen verschillen per persoon, vandaar dat we in onderstaand overzicht een beschrijving per reisorganisatie hebben toegevoegd zodat u precies weet of de reisaanbieder wel bij u past.

Reisbureau: Omschrijving: Onze beoordeling:*
Onderdeel van TUI Nederland en bekend als één van Nederlands grootste reisaanbieders. Een erg gevarieerd aanbod van diverse resorts en hotels op de Malediven.
Bezoek reisaanbieder ›
Expedia is één van de grootste online reisbureaus van Europa. Bij Expedia heeft u de mogelijkheid om een vlucht los te boeken of in combinatie met een hotel of huurauto. Op deze manier ontvangt u tot 20% korting op de totaalprijs van uw reis! Bij Expedia vindt u een groot aanbod van resorts op de Malediven.
Bezoek reisaanbieder ›
Tenzing Travel is tegenwoordig de naam van reisorganisatie Kuoni en is gespecialiseerd in verre vakanties waaronder reizen naar de Malediven. Naast strandvakanties biedt Tenzing Travel ook gecombineerde rondreizen aan waar u bijvoorbeeld eerst een week in Sri Lanka verblijft en daarna uw vakantie afsluit aan een prachtig strand op één van de eilanden van de Malediven.
Bezoek reisaanbieder ›
FOX Vakanties is onderdeel van de ANWB en heeft de laatste 16 jaar een grote naam opgebouwd op het gebied van georganiseerde groepsreizen. Het hoofdingredient van FOX Vakanties reizen cultuur en avontuur met bijna altijd een heerlijk relaxt einde aan het strand om bij te komen van uw actieve vakantie.
Bezoek reisaanbieder ›

*De beoordeling van de reisaanbieders is gebaseerd op: de diversiteit van resorts, de mogelijkheden om te boeken en de aanbiedingen van vakanties naar de Malediven.


Omdat het aanbod van vakanties erg divers is kunt u voor het boeken van een vakantie het best eerst nadenken over het doel van uw reis. Sommige resorts zijn namelijk speciaal ingericht voor pasgetrouwde stellen die op huwelijksreis zijn. Andere resorts zijn weer zeer goed geschikt voor mensen die voor onderwatersporten naar de Malediven gaan. De meest gehoorde reden van een vakantie naar de Malediven is het genieten van de mooie omgeving en onderwaterwereld die het land te bieden heeft. In dit geval loont het natuurlijk om vooraf goed bij de reviews van een resort te kijken of een resort bijvoorbeeld ook duikexcursies aanbiedt.

Tip van Maledivenvakantie.nl

Lees altijd eerst de recensies over het resort wat u wilt boeken voor u definitief de reis boekt. Zo weet u direct hoe andere bezoekers het verblijf hebben ervaren.